knuffels Amsterdam

Henk van Dijk

Henk van Dijk (Ɨ2.12.2014)   vertrouwelijk dossier ongeval 17.01.1999

Op 11 april 1981 in het “Nederlands Centrum Voor Ambachten” waar ik als zelfstandig edelsmid ben begonnen heb ik kennis gemaakt met de heer H.W.W. van Dijk die secretaris was v/d coöperatieve vereniging.

Uit dit samenwerkingsverband is er vriendschap en een vertrouwensband ontstaan en ook na de sluiting v/h ambachtencentrum in 1986 is deze gebleven. Na het ongeval steunde Henk mij direct, maar ik begreep de situatie waar ik ben terecht gekomen niet meer. Ik ben gebrouilleerd met hem tot mijn spijt heden.

Dit alles komt weer naar boven omdat ik in het verweer van Rutgers & Posch (wat daags voor de zitting werd ingediend en op de zitting werd medegedeeld door de jurist v/d/ politie. De bestuurder kon zich niets meer v/h ongeval herinneren en had de dossiers vernietigt) zo bestookt ben met onwaarheden en vernederd en tot psychopaat, alcoholist neer gezet ben, dat ik dit niet kan verwerken.

Avatar photo

Bruno Jonker is in 1981 begonnen als Edelsmid Atelier in het Nederlands Centrum Voor Ambachten, daarnaast heeft hij het klompenmakervak geleerd en is in 1986 De Klompenboer van Amsterdam geworden. Knuffels is een samenloop van omstandigheden wat op deze website te lezen is.